Jan Fossen – Fietsen tegen de grens

Filosofie van het fietsen

Filosofisch Café Arnhem

Schermafbeelding 2023-03-04 om 15.34.57

Dinsdag 21 maart | 19.30 uur
Wie de boekpresentatie oktober vorig jaar heeft gemist krijgt een herkansing voor een kennismaking met Jan Fossen en zijn boek “Fietsen tegen de grens”.
Op dinsdagavond komt Jan Fossen in het Filosofisch café bij boekhandel Hijman vertellen over zijn boek Fietsen tegen de grens, in 30 etappes langs de binnenrand van Nederland. Jan Fossen is gezondheidswetenschapper en theaterregisseur. Daarnaast is hij fervent fietser en heeft hij lange tochten gemaakt naar de bron van de Rijn, de Elbe en de Donau. Filosofische uitstapjes, onverwachte ontmoetingen, de helende cadans van de trappers, in contact met de natuur. Jan Fossen gaat ons laten inzien waarom fietsen zo leuk is.

Reserveer door een berichtje te sturen naar: [email protected]
Toegang is gratis

Categorieën